mai 04

EPIC FAIL! Au ramas fara canal de YouTube. Tare, nu?
Contul utilizatorului failblog a fost desfiinţat din cauza unor încălcări multiple sau severe ale Regulilor comunităţii. failblog desfiintat

Pentru cei care nu stiu, pe canalul “failblog” apareau diferite filmulete amuzante, iar acest canal este foarte vechi, probabil primul canal cu zeci de astfel de filmulete de pe YouTube. De asemenea, mai exista si failblog.org, site unde pot fi gasite toate pozele si toate filmuletele amuzante, inclusiv cele care au disparut de pe YouTube.
Nu stiu care e motivul pentru care a fost desfiintat canalul lor de pe YouTube, eu ii urmaream foarte des, chiar daca in ultima vreme au inceput sa urce doar filmulete naspa si plictisitoare. Nu prea cred ca au incalat regulile foarte dur, poate doar ca mai urcau si filmulete violente, dar nu cred ca asta e motivul.
In fine, de retinut e ca au mai avut contul suspendat in trecut, dar pana la urma l-au recapatat.

Etichete:

6 comentarii la “Canalul failblog de pe YouTube a fost desfiintat!”

 1. GiacomO spune:

  Cine știe cine a prins boală pe ei, dar probabil vor reveni. Totuși ciudată fază.

 2. andrew spune:

  Haha, dupa cum ai spus si tu: “EPIC FAIL!” rolling on the floor

 3. RandomHero spune:

  “In fine, de retinut e ca au mai avut contul suspendat in trecut, dar pana la urma l-au recapatat.” – de fapt, au fost 2 alte probleme cu contul lor, daca nu s-a schimbat sistemul. La 3 incalcari ale ToS te alegi cu contul suspendat si nu il mai pupi inapoi, asta din experienta o spun… sad

 4. Reclame Tv spune:

  Cum ai spus si tu in articol, in ultimul timp nu prea mai incarcau nimic interesant.

 5. Cehy spune:

  @RandomHero: La 3 incalcari ale drepturilor de autor primesti suspend permanent. Se pare ca si-au recuperat contul happy.

 6. Val33ntyn spune:

  Si totul e bine, cand se termina cu bine.

Lasa un comentariu