mai 05

In zilele astea, marii detinatori de site-uri incearca sa aduca ceva nou, sa adauge optiuni originale si sa multumeasca pe toate lumea, dar de cele mai multe ori rezultatul nu este cel asteptat. Un exemplu clar ar fi YouTube-ul. Ma refer strict la site, nu si la Google, pentru ca Google chiar are idei bune.
Bun, de cele mai multe ori imi plac update-urile de la YouTube, dar nu-mi place ca au schimbat stelele cu thumbs up, nu-mi place ca au pus descrierea sub filmulet, nu-mi place ca au inceput sa bage multe reclame, nu-mi place ca scot filmuletele si inchid conturile fara motiv, nu-mi place ca au introdus un sistem de stopare a vizualizarilor “automate”, iar numarul vizualizarilor se blocheaza la ~300 pentru o buna perioada de timp, chiar si numarul vizualizarilor obtinute corect. Eu sunt sigur ca pot face ceva sa nu se mai blocheze vizualizarile obtinute corect, dar nu se obosesc. Si nu in ultimul rand, nu-mi place VEVO!
Nu de foarte mult timp, au introdus o optiune care arata numele artistului sub video si te redirectioneaza pe o pagina a artistului, asta in caz ca vrei sa afli mai multe detalii despre artist. Eh, se pare ca si aceasta optiune are un bug. Puteti vedea in poza asta despre ce e vorba.

Etichete:

2 comentarii la “YouTube a dat-o in bara”

  1. Florin spune:

    Ei nu scot filmuletele si inchid conturile fara motiv. Ei pur si simplu le sterg din cauza ca cel care a uploadat un anumit video nu avea drepturi de autor pentru el iar detinatorul lui a facut cerere youtube-ului sa fie sters.

  2. Cehy spune:

    @Florin: Hehe, nu vorbesc din amintiri. Am avut si eu contul suspendat fara vreun motiv anume. Nu aveam nimic fara drepturi de autor pe cont. Daca as fi avut, imi scoteau doar filmuletul, nu si contul.

Lasa un comentariu