apr. 02

critica
Nu mi-a placut politica niciodata, probabil ca e cea mai murdara meserie, se fac o gramada de cacaturi ilegale, dar asta stie toata lumea.
Dupa parerea mea, exista doua tipuri de oameni implicati in politica: aia care fura aproape tot si nu schimba mai nimic cat timp ocupa o anumta functie si aia care isi trag si ei o parte, dar incearca sa ajute si lumea, sa schimbe ceva cat timp sunt in functie. Sunt sigur ca oricare din noi ar ajunge intr-o functie inalta si ar avea sansa sa-si traga si lui ceva, ar face asta cu siguranta.Un lucru au in comun toti oamenii din politica: sunt criticati si injurati. Ori sunt injurati de cei care i-au pus in functie, ori sunt criticati de taberele adverse ca au cheltuit prea mult bani pentru un anumit proiect, important e ca sunt criticati/injurati.
Au cheltuit prea multi bani, dar macar au facut ceva, spre deosebire de altii care doar stau si critica. Trebuie apreciat macar lucrul asta.

Etichete:

5 comentarii la “Cand fac, sunt criticati. Cand nu fac, sunt criticati”

 1. Spiry spune:

  eu sincer m-am gandit sa ma bag in politica, nu pentru ca imi place ci doar sa fiu de-a lor; stiu e o atitudine de lingau` mizerie, etc, dar de cat sa stai si sa ii vezi cum mananca pe spatele tau…

 2. Adrian spune:

  Cum o dau n-o nimeresc! E greu sa faci pe toata lumea multumita

 3. Carmen spune:

  am cochetat cu politica vreme de cativa ani. la momentul respectiv, credeam sincer ca ajut la schimbarea lumii in bine, pana ca, vorba lui Spiry, am inceput sa-i observ pe cei care se mancau intre ei, pentru 2 lei gauriti, sau cei care se transformasera in niste carpete de sters picioarele pentru cei mari. asa ca, m-am decis sa fiu simplu spectator. e mult mai bine asa.

 4. Dr. Slabescu spune:

  Haideti sa facem un mic exercitiu de vizualizare.
  Credeti ca daca dupa 3 ani de critica sau mai multi ani, faptul ca nu primesti critica nu este mult mai impresionat?
  Critica are un rol constructic,ca unii abuzeaza de puterea de exprimare e partea a doua.

 5. Andi spune:

  Exista doua tipuri de politicieni: aia care fura grosolan si fara menajamente (Basescu) si cei care fura mai putin, astfel incat sa nu bata la ochi.

  Romanian people…

Lasa un comentariu