apr. 03

De ce nu mai pariez online

marți, 3 aprilie 2012, 14:55 Adauga un comentariu

Principalul motiv pentru care am inceput sa pariez online a fost comoditatea. Mi-era lene de multe ori sa merg sa pariez “offline”, iar cateodata castigam daca nu ma oprea lenea. E cea mai mare frustrare sa faci un bilet la pariuri, sa nu mergi sa-l pui, si sa vezi ca ti-ar fi iesit daca-l puneai. Dar chiar si asa, in “offline” apreciezi mult mai bine valoarea banilor, pe cand in online vezi niste cifre simple si de multe ori ai tendinta sa te arunci cu sume maricele. Pe langa asta, daca aveam acces 24/7 la pariuri, bagam destule meciuri aiurea, cand ma plictiseam, chiar daca bagam putini bani. Daca atunci mi se parea ca am pierdut doar o suma mica, cand trageam linie si adunam toate sumele astea mici observam ca as fi putut face altceva mult mai bun cu banii aia. Unii spun ca pariurile astea se numesc pariuri “for fun”.
Asta e principalul dezavantaj, in rest cred ca balanta inclina mai mult catre pariurile online decat spre cele plasate la casa de pariuri din coltu’ blocului.

Etichete:

7 comentarii la “De ce nu mai pariez online”

 1. Reclame Tv spune:

  Sfatul meu este sa nu mai pariezi nici offline happy

 2. Spiry spune:

  sincer eu niciodata nu am pariat online, mie imi place sa merg cu baietii, colegii la publicbet si sa vedem acolo ce si cum, e o anumita atmosfera, ma intelegi.,.

 3. Madalina spune:

  NU prea merita sa pariezi nicaieri!

 4. Mopo spune:

  nu-i mai bine daca nu pariezi deloc ?

 5. Laurentiu spune:

  Ai si avantaje cand pariezi online…primul ar fi comoditatea…cert e ca in urma pariurilor online, am reusit sa strang sume frumusele, sume pe care le-am pierdut ulterior din x motive.

 6. Corina spune:

  Nu am pariat niciodata, pur si simplu nu mi se pare distractiv sa pierzi bani.

Lasa un comentariu