iun. 25

Merita promovat! Varianta “POHUI” pe care o canta impreuna cu INNA a ajuns la 6,5 milioane de vizualizari, iar varianta originala a “POHUI”, care e si mai buna, are doar 800 de mii de vizualizari. Vedeti ce se poate intampla daca te promoveaza cineva deja lansat si cunoscut in mai multe tari?
Eh, piesa Funeral Face a aparut prin martie, iar videoclipul prin mai si n-au nici macar 200.000 de vizualizari impreuna. Pacat ca nu e promovata mai mult aceasta melodie pentru ca mie mi se pare foarte buna. In schimb, artistii astia care deja au ajuns sus, pot scoate orice cacat de melodie, ea tot va fi populara si va fi difuzata de 15 ori pe zi la radio/tv. Si exemple sunt multe.

Etichete:

3 comentarii la “Carla’s Dreams – Funeral Face”

  1. sunt total de acord cu tine, ma uitam la melodia lui andra- inevitabil va fi bine, care pentru mine, parerea mea, are unele versuri care lasa de dorit, a ajuns in 5 zile sa aiba 5.000.000 de vizualizari. Am ramas “prost” sa zic asa cand am vazut cum o melodie ca aia sa aiba atatea vizualizari?

  2. Andrei spune:

    Pai e logic, promoveaza doar ce vor sau mai bine spus, promoveaza doar piesele anumitor case de productie. Sunt de acord, melodia fara Inna e mult mai ok iar asta, as indrazni sa spun, ca e mai buna decat POHUI.

  3. Liana spune:

    Recunosc ca am auzit de Carla’s Dream abia dupa ce au lansat POHUI cu Inna dar trebuie sa recunosc ca baietii sunt foarte buni iar melodia POHUI suna mai bine fara Inna!big grin

Lasa un comentariu