iun. 24

Rafael Nadal - Steve Darcis Wimbledon 2013

Dupa cum ziceam aici, imi doream ca Nadal sa nu castige Wimbledonul. Dar sincer nu ma gandeam ca va fi scos chiar din primul tur. Asta e, se mai intampla. Nadal n-a avut un joc foarte stralucit, iar cum iarba nu e suprafata lui favorita, n-a reusit sa-si gaseasca ritmul. Darcis a jucat prea bine si merita sa mearga mai departe. Surpriza si mai mare e ca l-a invins in doar 3 seturi (2 ore si 58 de minute de joc), iar Nadal a fost invins pentru prima data in primul tur al unui turneu asa de important. Si anul trecut a fost invins surprinzator de Rosol, dar exista totusi cateva diferente: atunci au jucat in turul 2 si atunci a pierdut in 5 seturi.
Stiti ce cota avea Darcis la pariuri? 29! Sunt sigur ca Nadal isi va primi foarte multe injuraturi pentru ca multi au pariat ca va castiga cu 3-0 la seturi. Dar se pare ca a pierdut cu 3-0 la seturi.
In turul 2, Darcis va juca cu L. Kubot, care a trecut de Andreev cu 3-0 la seturi.

Etichete:

Un comentariu la “Si surpriza se produce! Rafael Nadal a fost eliminat de Steve Darcis 6-7 (4-7), 6-7(8-10), 4-6”

  1. Andrei spune:

    Stii care e partea mai proasta? Ca ma bucur o zi cand pierde Nadal si a doua zi iese si Federer straight face Vorba aia..nu te bucura de raul altuia..

Lasa un comentariu