feb. 16

Eu cred ca promovarea unui blog e o parte foarte importanta. Degeaba scrii articole foarte bune daca nu le citeste nimeni. Nu? Exista foarte multe metode de promovare a blogului, dar cea mai buna e comentatul articolelor de pe alte bloguri. Multi prin aceasta metoda inteleg ca trebuie sa intre pe bloguri si sa lase un comentariu foarte scurt, chiar daca ei nu au citit articolul inainte, iar de multe ori se intampla sa scrie ceva pe langa subiect sau ceva care a fost mentionat si in articolul respectiv. Eu daca nu am chef sa citesc un articol de pe alt blog, revin mai tarziu si-l citesc si dupa las si un comentariu daca este cazul. Dupa parerea mea, un comentariu mai “inteligent” atrage atentia mai mult, deci e posibil ca cel care-l citeste sa dea un click si pe adresa blogului.

Etichete:

19 comentarii la “Promovarea blogului prin comentarii pe alte bloguri”

 1. CoStinel spune:

  In general eu intru , citesc , comentez si daca vad ca este vre-un cititor nou pe blogul acelui blogger intru sa citesc si blogul celui care a comentat .

 2. Glisse spune:

  Interesant poll-ul ala, cu cantitate vs calitate, sa asculti de rezultat.. am citit articole care au avut mai multa substanta (si cuvinte tastate) decat 15-20 de “articole” are “marilor bloggeri”, care publica 4-5 articole pe zi dar nu spun nimic, cu atat mai putin ceva inteligent.. “am traversat strada, era un politist in geaca verde care mi-a dat amenda, va pup” happy

 3. Pisica Roz spune:

  Ti-am citit articolul. Se pune comentariul meu ca autopromovare? tongue

 4. val33ntyn spune:

  eu practic aceasta metoda de promovare de cateva luni si da roade

 5. Berte spune:

  Şi eu merg pe acelaşi principiu ca şi tine…dacă persoana respectivă a lăsat un comentariu “inteligent” merită să intru şi să-i vad ideile pe când dacă a dat unul la mişto şi fără sens nici pe blog n-am ce vedeasigh.

 6. Mortu` spune:

  majoritatea practica asa ceva. E urat, dar se face happy

 7. GraphisAdv spune:

  In general, comentatul pe alte bloguri este un mod eficient de a te exprima in blogosfera ca incepator. Caci cel mai greu este inceputul,

 8. AlexiCa spune:

  Este o metoda simpla si in acelasi timp folositoare pentru cel ce vrea sa-si promoveze blogul.

 9. Scraf spune:

  Eu daca lipsesc 2-3 zile de pe blog, imediat imi scad vizitele laughing

 10. omul cu cioco spune:

  Pentru articole inteligente iti trebuie neuroni . Si al meu este asa de obosit acum …

 11. skykery spune:

  Si eu folosesc aceasi metoda, dar mai mult pentru informare si daca imi place las si comentariu spre blog .

 12. Orlando spune:

  Eu nu sunt obsedat de promovare, de asta am renuntat la Twitter si la ToateBlogurile, pentru ca nu scriu “pentru mase”. Defapt nu scriu pentru nimeni, pentru ca nimic din ce scriu eu nu are la baza un subiect si inca ma mai mir de faptul ca am cititori, probabil extrem de plictisiti.
  Cat despre promovarea prin comentarii pe alte bloguri, nici atat. Nu comentez la toate articolele, daca nu consider ca am ceva de spus. Si prin ceva de spus, nu ma refer la ” laughing “,” lol “,” tare “,” hahaha “si alte onomatopee, fara a da si o explicatie cat de mica.

 13. RandomHero spune:

  Nu sunt de acord cu promovarea de acest fel. Ups, tocmai am facut-o. laughing Vrei, nu vrei, e o sabie cu doua taisuri ce e win-win pentru ambele parti.

 14. Pato Basil spune:

  asta nu inseamna ca trebuie sa facem SPAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  cum fac multi

 15. cristi spune:

  E si asta o metoda de promovare si se pare ca e destul de buna, mai ales daca ai articole de calitate. Multi blogeri de succes din .com recomanda si comentariile ca metoda de promovare dar nu cred ca e cea mai buna. Nu e suficient doar sa comentezi pe alte bloguri si gata, promovarea nu consta doar in asta.

  PS: Ti-am citit articolul. happy

 16. Ana spune:

  Eu am intrat pe un blog,pare interesant dar o stiu pe fata care l-a scris si e dezamagita ca nu o viziteaza nimeni.ar vrea si ea mai multe comm-uri si cateva cereri de ajutor,dak ati putea s-o ajutati plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!blogul este
  http://bloggersfaturi.blogspot.com/

 17. Cehy spune:

  @Ana: Ai scris doar un articol. Nu trebuie sa te astepti la mii de comentarii inca de la primul articol.

 18. HOROSCOP spune:

  Mult succes in continuare, mie mi-a placut

 19. Cehy spune:

  @Spike: Sau poti sa nu.

Lasa un comentariu