dec. 10


Dan Diaconescu, cel mai mare antreprenor in viata, se lauda ca ii poate ajuta pe romani sa faca bani cu Adsense, iar pentru a face asta a creat un site numit ddjobs.ro unde isi poate face oricine doreste un cont, apoi poate posta diferite articole in care vor putea fi inserate reclame de la Google.
Eu cred ca Diaconescu e sarit de pe fix, mai ales ca am vazut in seara asta ca se lauda ca a castigat alegerile in fata lui Ponta, cand de fapt a pierdut fara drept de apel. Cum naiba poti avea incredere in omul ala si cum poti crede tot ce debiteaza el? Pe mine ma ia durerea de cap numai cand ii vad chipul.
Mi se pare grav ca multe persoane il cred pe cuvant si cred ca se pot face saci de bani cu ajutorul site-ului. S-au inregistrat 12.580 de membri pana la ora asta, cel putin asa scrie pe site. Probabil numarul e un pic umflat, dar chiar si asa sunt sigur ca s-au inregistrat destui oameni pentru ca au fost postate o gramada de articole. Dar avand in vedere faptul ca romanii inca mai cred ca sondajro.com plateste, nu stiu de ce ma mai mira faptul ca multi dintre ei au luat cu asalt megasite-ul salvatorului national.

Etichete:

18 comentarii la “Dupa sondajro.com, romanii musca alta momeala: ddjobs.ro”

 1. Laura spune:

  Si eu am observat magaria la care lumea a pus botul si se pare ca intracolo ne indreptam cu totii, spre o Romanie condusa de agarici.

 2. Constantin spune:

  Bani din adsense nu poate sa faca orice agarici cu pedale. Cine face bani buni cu adsense nu-si vinde secretul pt nimic in lume winking

 3. Enache spune:

  Chiar nu s-a gasit nimeni sa-i sparga site-ul acestui excroc? Daca era de-a dreptul nebun, eram mai fericit.

 4. Poet Paul spune:

  Se pare că nu gândiţi
  România n-o iubiţi;
  Cine este patriot
  Este mare idiot?

  Vedeţi că mă-nscriu şi eu;
  Vă scriu despre Dumnezeu
  Păvălache mă numesc
  Şi cu stimă, vă iubesc.

  Articolul ce va fi
  Probabil se va numi…
  Poet Paul a intrat
  Şi în rimă comentat.

  12.12.2012

 5. Ovidiu spune:

  Stati linistiti ca va fi penalizat cat de curand si va zbura din serp + contul banat

 6. Strategic spune:

  Vai si cati romanasi sunt de partea lui DD si cati ii cred minciunile, pentru ca romanu e nascut sa fie inselat si mintit! De curand am auzit la radio o piesa semnata Guess Who, “Am intalnit romani pacaliti, cam o tara. Am intalnit romani fericiti, doar pe afara!”

 7. Alexandra spune:

  Si eu am observat magaria la care lumea a pus botul si se pare ca intracolo ne indreptam cu totii, spre o Romanie condusa de agarici.

 8. Mihai spune:

  Din ciclul specific lui “senzational” .
  Mi se pare ca omul asta minte non-stop . Pacat ca sunt multi care chiar il cred.

 9. Poet Paul spune:

  Nu ştiu cum se Face dar, se găsesc să comenteze aici doar, nu ştiu cum să vă zic… să nu vă jignesc. Posibil să am de-aface cu persoane tinere, de după revoluţie sau ceva înainte de revoluţie născute şi care, nu cunosc mai nimic. Dan Diaconescu a dat intenţionat pe postul de televiziune al domniei sale cu, Ceauşescu şi, nimic: se pare că nu vom înţelege niciodată lumea în care trăim şi că, unii asupresc pe alţii; alţii aceştia sunt slugile lor… unii chiar devotaţi de mai bine de 23 de ani. Şi ce să mai spun… tac vorbind şi eu de unul singur. Aşa am vorbit eu de unul singur astăzi la o întrebare dacă a fost cu adevărat revoluţie sau lovitură de stat, iar tăcând am comentat, am vorbit şi eu de unul singur. Citiţi acest comentariu vă rog deoarece, posibil să vă prindă bine şi, să vă schimbaţi mentalitatea cu privire la Dan Diaconescu deoarece, nu este precum ziceţi un mare mincinos, excroc, etc. Mincinos este cel ce promite oamenilor înainte de alegeri un salariu minim pe economie(aia care au distrus-o şi dat-o moca străinilor tot ei)de 1000-1200 de lei şi, văzuţi de… prostime gata aleşi zic că, îngheaţă salariile; ba mai măresc şi taxele că tot sunt la putere acum patru ani şi fac ce vor cu poporul român… deci, aceştia sunt adevăraţii mincinoşi. Da, dacă ar fi guvernat Dan Diaconescu cel puţin un mandat de patru ani şi, ales iarăşi nu, făcea ce a promis… salarii mărite, confiscarea averilor ilicite, etc., atunci da: era mincinos şi, uuuă, Dane lăudărosul dracului şi mincinos ce eşti – jos cu tine să punem un USelist sau PEdelist, Ţărănist, ce-o fi, înţelegeţi voi? Bine. Citiţi mai jos şi, sărbători fericite vă doresc.

  Comentariu:

  Se pare că suntem puşi la încercare şi, prin comentariile expuse de cititori, să se vadă dacă… după 23-25 de ani de la prăbuşirea comunismului în Europa, românii realizează că a fost o lovitură de stat dată democraţiei comuniste de… fasciştii(că democraţi capitalişti nu le pot spune), care şi-au atins astăzi ţelul distrugând ecomomia înfloritoare a fostelor ţări socialiste nu comuniste căci, eram un stat democratic socialist multilateral dezvoltat cu, perspective de înaintare spre comunism cu paşi repezi şi, atingerea acestui deziderat major unde, omul actual, cetăţean al patriei respective; ar fi fost egal în drepturi; ar fi avut un loc de muncă asigurat; gratuităţi de tot felul… pe trenuri, autobuze, la şcoală, la locul de muncă, la staţiuni balneoclimaterice, etc. Deasemeni, nimeni nu ar fi dus dorul de casă, de căminul său drag sufletului. Apoi, nimeni nu ar fi fost milionar sau miliardar; ci toţi am fi fost binecuvântaţi de Dumnezeu cu salarii decente în continuă crestere datorită economiei, AGRICULTURII, care agricultură ştim că s-a autodistrus cu bună ştiinţă şi care, la executarea lui Ceauşescu poseda sisteme de irigaţii; cercetarea era iarăşi la un stadiu avansat pentru obţinerea unor culturi hibride de excepţie. Ei bine, toate acestea au dispărut după lovitura capitalismului asupra… să zicem, comunismului; iar acum, acum este atunci deoarece, a pus-o de mămăligă şi capitalismul care a înflorit pe moment datorită pieţei de desfacere ale produselor lor pe piaţa acestor ţări îngenunchiate economic şi, care se văd puse în imposibilitatea soluţionării crizei actuale, o criză generatoare de nemulţumiri pe tot mapamondul şi, care, se gândesc şi ei aşa… ca prostul, sau ca viţelul la poarta nouă că, bun ar fi fost comunismul acela pe care noi l-au dat dracului şi ne-am bătut joc de el. Spun toate acestea căci, văd… ce văd? Văd China care, nu este un stat mic precum a fost România şi altele, cărora să le răstorni orânduirea socială existentă şi să le asasinezi economia cu spioni interni şi externi dornici de averi fabuluase şi, ca atare… nu pot, sunt terminaţi, acaparaţi de comunismul acesta care a fost foarte bine gândit odinioară şi, care, a fost prost aplicat în unele ţări, spre regretul lor actual. Mulţumesc.

 10. Poet Paul spune:

  Dane, valuta: case de schimb valutar la sediile pp-dd cu puţin peste preţul altora, şi sunt morţi. Plătiţi anticipat în felul acesta laptele din toată România, succes.

 11. alintm spune:

  o sa i sugeti scula lui ponta in urmatoarele luni cand o sa va stoarca de bani fraeri primitivi (adica romani)

 12. alintm spune:

  PT ENACHE : Excroc inseamna cand furi bani de la cineva iar dan din aceasta afacere nu are nimic, excroci sunt cei cu care au votat mata si tu , care au furat 1000 de miliarde de euro in 22 ani, aceia sunt excroci cu caritasul si FNI ul lor

 13. Poet Paul spune:

  Dreptate ai ali… Vă daţi seama cu miliardele de euro furate ce fericit şi ce salariu de mii de euro lunar avea cetăţeanul român şi că, întrecea şi pe american în distracţii? Păi da, că au ştiut ei, străinii, prin 87-90 cât de periculoasă este România prin liderul lor incontestabil numit Ceauşescu, un conducător care nu era străin de bogăţia inexplicabil de mare a acestui colţ planetar, şi care prin cuvântările făcute, dădea tăria necesară poporului român, să lupte cu preţul vieţii lor, pentru suveranitatea şi integritatea acestui stat numit Republica Socialistă România. Se pare că, de ce i-au fost frică străinilor în urmă cu 23 de ani, încă nu au scăpat, cu toate că am fost bombardaţi cu o armă teribilă, arma neuronică; o armă care te aduce la stadiul de negândire, de legună, aş putea spune, astfel încât guveranţii, în special; să nu se opună forurilor tutelare de distrugere totală a economiei româneşti, precum Fondul Monetar Internaţional, NATO, ONU, şi altele care, nici măcar nu le cunoaştem ce sunt şi ce urzesc în ascuns. Adevărul va ieşi la lumină. Ne ajută credinţa în Iisus Cristos pe care o mai avem unii dintre noi, altcumva, suntem aliluia, legume, animale, prostime totală, scavi în propia patrie. Să aveţi viaţă!

 14. petrica spune:

  deci, sa inteleg ca ddjobs va scoate tara din criza cu ajutorul clickurilor?
  ma intreb daca au facut 50 de centi luna trecuta din afisari.
  asta inseamna o retributie egala cu :
  0.5 USD / 1.000.000.000 de PPDD-isti(adica membri inscrisi)
  astai senzational, nu-ti ramane nici macar de un sms.

 15. Mihai spune:

  Din fericire…ddjobs a murit…disparut…blocat…la fel ca si postul tv happy

 16. Poet Paul spune:

  Probabil aţi crezut că sunt nebun când v-am spus că vor continua să distrugă economia României până vom ajunge la sapă de lemn. Cine a intrat în horă, trebuie să joace precum i se cântă. Mă şi mir că au mai rămas aceste comentarii vizibile încă. Vor să controleze totul. Vor ca tu să fii acel sclav şi muritor de foame care să te umileşti în faţa lor pentru o coajă de pâine aruncată în scârbă pentru munca de 8-10 ore prestată zilnic, în timp ce ei să se distreze cu cadâne care mai de care de atractive, prin locuri exotice la care unul ca mine sau ca tine nici nu visează să le aibă vreodată în viaţa lui. Dacă sunteţi careva poeţi sau scriitori cu simţ patriotic şi devotat ţărişoarei acesteia cu numele încă… de România; scrieţi şi voi prin volumele voastre ce vor rămâne urmaşilor şi urmaşilor urmaşilor noştrii, pentru că eu am scris, mi s-a scârbit să tot tipăresc zeci de volume cu poezie, despre oameni şi prostie, despre fosta Românie; despre ţărişoara mea, unde unul stă şi bea; unde unul are bani, să trăiască peste ani; iar altul se chinuieşte, zi de zi, el, slugăreşte… şi culmea, loveşte-n tine, spunând că trăieşte bine; şi dreptate că nu am, la cele ce comentam. Aşadar, nu le mai zic, mă voi odihni un pic; să mai scrie, tipărească, alţi oameni să mai gândească… pentru-al nostru viitor, România, ca popor… care poate să dispară, lovit de, satana, fiară… la care ne închinăm şi închedere îi dăm… votându-i la nesfârşit, care s-au îmbogăţit, au vile, bani şi palate, au putere, au de toate; în timp ce, noi, suferim, de foame şi ciumi, murim. Mulţumesc anticipat, probabil am decedat; sau probabil că sunt viu, şi cu drag, eu, vă mai scriu. 18 Martie 2013 ora 19:02.

Lasa un comentariu