mart. 06

M-a tepuit FireFoxul

duminică, 6 martie 2011, 22:56 Adauga un comentariu

Azi am gasit prin setarile FireFoxului o optiune cu ajutorul careia se poate seta o parola pentru a tine in siguranta parolele salvate. Mai concret, daca vrei sa vezi toate parolele salvate trebuie sa introduci acea parola. Am pus o parola si nu i-am dat mare importanta, asa ca am uitat-o. Cand am vrut sa intru pe un site, parola nu s-a mai completat automat si mi-a aparut un dialog box unde trebuia sa introduc parola aia generala pentru a se completa si parola de pe site-ul respectiv. Cum am uitat-o, i-am dat cancel si am cautat pe Google o rezolvare la aceasta problema, dar parola aia nu mai poate fi recuperata, poate fi doar resetata. Cum alta solutie nu era, am resetat-o si am pierdut toate parolele salvate. Acum trebuie sa recuperez parolele pe care nu le mai stiu, o bataie de cap in plus care putea fi evitata. Data viitoare imi voi aminti sa notez parola intr-un notepad.
Daca vreti sa va resetati parola generala (master password) de la managerul de parole, trebuie sa scrieti “chrome://pippki/content/resetpassword.xul” in bara de adrese.

Etichete:

6 comentarii la “M-a tepuit FireFoxul”

 1. andrei spune:

  Şi eu m-am lovit de aceeasi problemă. Mi se pare stupidă toată treaba cu Syncu de la FFhappy

 2. andrew spune:

  eu notez TOATE parolele intr-un fisier text salvat prin pc… si cand spun toate, toate sunt. laughing de la paypal, messenger, blog, orice parola e in fisierul ala. laughing … e destul de sigur avand in vedere ca nimeni nu intra prin pc-ul meu in afara de mine. happy

 3. Moka spune:

  @andrew: Si eu la fel fac pt ca am pati-o de mai multe ori ca uitasem parola happy

 4. val33ntyn spune:

  da pai nu as face asa ceva, eu am o parola peste tot pe care o folosesc zilnic si nu am cum sa o uit

 5. Eu am doar trei parole pe care le folosesc pe anumite siteuri si pe care le tin minte (cea mai lunga are vreo 27 de caractere). Nu le notez nicaieri ca nu stiu in posesia cui vor intra. Iar despre acea optiune abia acum am auzit de ea.

 6. Scraf spune:

  Eu tin minte parolele, am parole diferite pentru fiecare site, insa toate au cam aceeasi radacina hee hee

Lasa un comentariu