mart. 05

A treia editie a show-ului “Romanii au talent” a fost, dupa parerea mea, mai buna decat a doua si mai slaba decat prima. Au fost multe momente naspa, la care m-am uitat cu greata, in genul aluia oferit de tipul care a inghitit ata aia si a scos-o prin burta, iar apoi a inghitit lapte si l-a scos pe ochi, e deja a treia oara cand il vad ca scoate lapte pe ochi. Un moment la fel de nasol a fost oferit de familia aia ticnita, in special de barbatul acela care a inghitit flacari, a stat pe becuri si apoi si-a testat rezistenta burtii in tepii aia. Au fost multi oameni care n-aveau o treaba si nu stiau sa cante, dar totusi erau fericiti ca au ajuns pe scena aia. Baba aia care s-a enervat se cam supraapreciaza. Dupa ce ca nu stie sa cante si e varza, mai si protesteaza. A mai fost o fata care a protestat si a aratat semnul pacii catre camera, dar, chiar daca era foarte revoltata, nu cred ca merita sa treaca mai departe. Daca era asa de buna nu se incurca pe scena.
Mi-au placut: numarul de contorsionism, trupa aia care a dansat hip hop(fetele alea), baiatul care a facut beatbox, tipul ala care a facut numarul ala de echilibristica (Orlando) si baiatul care a dedicat un cantec show-ului (cel care a ramas fara parinti la 14 ani).
Ah, era sa uit de baba aia care se lauda ca a adus ceva in premiera in Romania. Ce naiba a fost aia?! Un dans oriental e ceva unic? Nu cred.

Etichete:

6 comentarii la “Romanii au talent – a treia editie”

 1. phidas spune:

  Am ratat emisiunea. sad

 2. Moka spune:

  mi-a placut cantecul pentru romanii au talent cantat de acela winking Spus f sincer.

 3. Scraf spune:

  @phidas:
  A fost chiar frumoasa big grin

 4. skykery spune:

  Nici eu nu m-am uitat la unele parti, mai ales cea cu durul acela care scotea pe ochi …Ah, nu ar trebui sa se emita asa ceva happy
  In rest a fost destul de buna editia de vinerea asta si imnul acela a mers perfect .
  A fost tare si ala cu oaia lui .

 5. val33ntyn spune:

  a fost penal ala cu oaia laughing in rest ce pot sa zic, mi-a placut Tutu Adrian, fata aia de 13 ani care parca nu avea oase si altii

 6. Kabuky spune:

  @Val33ntyn Eu am avut o senzatie de greata cand si`a inceput fata de 13 ani numarul.Totusi era prea exagerat numarul.

Lasa un comentariu