nov. 21

M-am saturat de reclamele de la TV!

duminică, 21 noiembrie 2010, 5:15 Adauga un comentariu

Daca reclamele de pe internet le pot bloca foarte usor cu AdBlockPlus, cele de la televizor nu le pot bloca, din pacate. Am observat ca in ultima perioada, pauzele publicitare devin din ce in ce mai lungi si mai plictisitoare. De cate ori nu vi s-a intamplat sa adormiti intr-o pauza publicitara? De cate ori nu ati reusit sa prindeti sfarsitul unui film deoarece ati schimbat programul pe perioada pauzei publicitare,  iar cand ati mutat pe programul cu filmul, ati constatat ca filmul se terminase deja? Mie mi s-a intamplat de foarte multe ori, asa ca am inceput sa ma uit la televizor foarte rar. Conform CNA, durata publicitatii pe parcursul unei ore date nu poate depasi 12 minute, insa la noi televiziunile isi permit sa difuzeze si 15-16 minute de publicitate, chiar daca sunt constiente de faptul ca vor fi amendate. Sunt sigur ca televiziunile isi recupereaza banii dati pe amenda sau chiar fac si profit  in acele 3-4 minute “ilegale”. Televiziunile cele mai amendate din acest motiv sunt Antena 1, National TV, Realitatea TV si Prima TV.
Cateva din reclamele stupide care sunt difuzate sau care au fost difuzate la televizor sunt:

 

Dansezi pentru tine… pana platesti ratele.

 

Mai bine bagau o manea direct.

 

Iti mai vine sa mananci pufuleti?

 

 

Asa produs, asa reclama.

Daca doriti sa blocati reclamele de pe internet, puteti downloada de aici add-on-ul Adblock Plus, apasati pe Add to Firefox. Dupa ce l-ati instalat va va aparea in dreapta jos un icon de genul asta . Apasati click dreapta si apoi “Activeaza Adblock Plus” pentru a bloca reclamele.

 

Potrivit dispoziţiilor legale, durata publicităţii pe parcursul unei ore date nu poate depăşi 12 minute.

5 comentarii la “M-am saturat de reclamele de la TV!”

 1. Luca spune:

  Ultima reclama e cea mai tare rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))

 2. cehy spune:

  @Luca: Sunt reclame si mai proaste ca ultima reclama postata.

 3. Florin spune:

  yup.. cum ziceam si pe cica.ro.. e unul din motivele pt care nu ma mai uit la TV, de MUUULT. Discovery si N.G. in rest.. PRAFF

 4. Reclame Tv spune:

  Subscriu la ce a spus @cehy, multe din reclamele pe care le-am vazut anul asta pe tv sunt mai proaste decat cele postate de tine mai sus.

 5. cehy spune:

  @Reclame Tv: Nu m-am referit neaparat la mesajul transmis.Ultima reclama o pot face si eu in maxim 5 minute cu tot cu upload.Daca n-ai bani sa faci o reclama buna, e clar ca produsul e praf.
  Reclamele proaste care sunt difuzate acum la tv, macar par mai profesionale.

Lasa un comentariu