feb. 19

O idee interesanta

duminică, 19 februarie 2012, 21:07 Adauga un comentariu

Ce faci cand nu poti sa adormi? Deschizi televizorul pe un canal de muzica si astepti. Aseara cautam un program de muzica pentru a pune in aplicare acest plan, si asa am vazut o chestie interesanta pe MTV.
Cat timp era publicitate, in stanga jos aparea “Muzica ta revine in –:–“, fix ca in poza de mai jos:
muzica ta revine in
Mi se pare o idee foarte interesanta, ar fi tare sa vedem asta pe fiecare program. Asa am putea sa stim si noi cat mai dureaza pana se termina publicitatea.
Dar nu cred ca vom avea parte de asa ceva in viitorul apropiat. De ce? Pentru ca detinatorii posturilor de televiziune isi doresc sa aiba un public cat mai numeros chiar si in timpul pauzelor publicitare, iar daca noi am sti cand se termina ele, am schimba programul pe toata durata lor si am reveni fix cand s-ar termina. In momentul de fata revenim pe programul X de mai multe ori ca sa vedem daca s-au terminat reclamele, iar de multe ori ne uitam la toate reclamele pentru ca nu vrem sa pierdem nimic din ce va urma.

Etichete:

3 comentarii la “O idee interesanta”

 1. Friv spune:

  da, intradevar ar fi foarte tare chestia asta, insa astfel nu ar reusi cei care controleaza televiziunea sa difuzeze ceea ce este scopul adevarat al televiziunii, motorul televizorului si anume reclamele..

 2. Alex spune:

  Daca ar scrie si ce melodie urmeaza dupa perioada aia de timp ar fi tare sa sti si cat astepti sa vezi si daca are rost sa astepti big grin

 3. crina spune:

  smiley sa arate cat de multe lucruri are de dat… iar daca vei reincarca le vei castiga .. dialog:
  – am asa de multe chestii .. ca nu mai incap in garaj… daca incarcati .. pot fii ale dumneavoastra

Lasa un comentariu