aug. 04

San Marino, venim!

joi, 4 august 2011, 12:11 Adauga un comentariu

Fotbalul romanesc se afla intr-o continua cadere si se pare ca nu-si mai revine. Amicalul cu Argentina s-a anulat pentru ca argentinienilor le e lene sa se deplaseze pana la Bucuresti ca sa joace, iar pentru ca nu mai erau alti adversari disponibili, cei de la Federatia Romana de Fotbal au ales sa joace cu San Marino.
Iar pentru ca nationala Argentinei nu mai vine la Bucuresti, “National Arena” va fi inaugurata, luna viitoare, in meciul cu Franta.
Dupa ce s-a intamplat, normal ar fi ca membrii FRF sa dea in judecata Federatia Argentiniana de Fotbal, dar nu vor face asta. Am auzit ca vor reprograma meciul pentru 2012, pentru ca atunci nu vor mai plati suma intreaga, ci doar avansul pe care deja l-au achitat.
Dupa ce te pregatesti intens pentu un amical, vinzi bilete, tricouri speciale, anunti cu surle si trambite inaugurarea stadionului, iar adversarul te anunta ca nu mai vine, tu nu il dai in judecata?
Pe langa faptul ca nationala merge prost, presimt ca nici echipele de club nu vor face mare branza in Europa.
Ah, stiati ca San Marino nu a castigat niciun meci oficial? Au o singura victorie intr-un amical, dar vor putea obtine inca una cu Romania. Sper sa nu joace cu echipa a doua.

Etichete:

2 comentarii la “San Marino, venim!”

  1. Pato Basil spune:

    Cu San Marion as putea sa intru si eu in teren! 60 de min

Lasa un comentariu