nov. 27

Chiar daca n-am intrat inca in luna decembrie, am vazut ca au inceput sa apara reclamele TV, spoturile radio si afisele promotionale cu Mos Craciun si cu “Sarbatori fericite!”.
Exista doua variante: ori au uitat astia in ce luna suntem, ori au innebunit. Daca de pe acum au inceput sa bage reclamele astea, e clar ca pana pe 20+ decembrie ma voi plictisi si de reni, si de Mos Craciun, si de cadouri, si de brad, si de zapada.
sarbatorile vin...
sursa imagine

Etichete:

8 comentarii la “Si-au inceput reclamele cu “Sarbatori fericite!”…”

 1. Viorel spune:

  Nu au innebunit ! I-a innebunit profitul ! Sunt disperati sa realizeze profituri cat mai mari. Aici, in cazul de fata e ca la atletism, in sensul ca se fura startul, in speranta ca vor ajunge primii la linia de sosire.

  • Spiry spune:

   @Viorel:
   Bine, dar cu totii stim cat de important este sa fi cu 1 pas in fata concurentei. Eu am vazut de exemplu o brand mare de bere care au inceput sa aiba sigla cu Mos Craciun cu 1 luna in urma…

 2. Viorel spune:

  Bere = Mos Craciun, nu prea se leaga…….zic eu !

 3. corina spune:

  in bacau au ornat deja stalpii si brazii de acum 2 saptamani laughing
  se pare ca vine mai devreme craciunul anul asta! poate primim de 2 ori cadourilaughing

 4. mihaela spune:

  Si daca nu erau reclamele de craciun, mai stiam noi ca vine?!?!?!

 5. Naruto spune:

  Las ca e frumos asa se vede spiritul de sarbatori big grin

 6. Zuma spune:

  Nici nu ai idee cat de mult imi pare ca s-au terminat sarbatorile. E drept, urmeaza Valentine’s Day, Dragobete, 1 si 8 Martie, dar astea par ceva mai rasfirate. Deci, ne mai auzim de Paste cu urari de genul “fieca” big grin

Lasa un comentariu