nov. 26

Statistica jocuri InnoGames

sâmbătă, 26 noiembrie 2011, 21:48 Adauga un comentariu

Tribal Wars(Triburile) este primul joc scos pe piata de InnoGames. De atunci, InnoGames a mai scos inca doua jocuri “browser based”, The-West si Grepolis.
Eu le-am incercat pe toate, iar The-West mi s-a parut cel mai complex. Bineinteles, prima data am jucat Triburile, un joc simplu, dar care m-a captivat. Acum nu mi se mai pare la fel de “wow”, dar e cu mult peste alte jocuri de acest gen. Grepolis mi se pare plictisitor si mult prea incarcat.

Numele jocului Anul aparitiei Numarul total de jucatori
Tribal Wars 2003 38.000.000+
The-West 2007 14.000.000+
Grepolis 2009 6.000.000+

Statisticile de mai sus sunt luate de pe InnoGames.com.
Chestia tare e ca Tribal Wars inca e jucat de foarte multi oameni si nu cred ca-si va pierde din popularitate prea curand. Se pare ca tot lucrurile simple prind mai bine la public. Chiar daca Grepolis este promovat intens de InnoGames, (reclama pe net, reclama la TV, chiar am vazut de curand pe EuroSport o reclama) se pare ca n-are parte de acelasi succes pe care l-a/il are avut Tribal Wars. Bineinteles, conteaza foarte mult si faptul ca cele doua jocuri au aparut la 6 ani distanta, dar Grepolis n-a reusit sa adune decat 6.000.000 de jucatori in doi ani, chiar si cu atata reclama. Si asta nu e un lucru tocmai imbucurator.

Etichete:

Un comentariu la “Statistica jocuri InnoGames”

  1. corina spune:

    ce am mai jucat si eu the west. la inceput il juca o prietena si mi s-a parut plictisitor, pana am inceput si eu sa-l joc. in loc de un jucator aveam vreo 10 ca sa imi construiesc orasul mai repede laughing si dupa ce mi-am facut oras mi-am dat toate conturile. ma mir ca nu m-au prins aia cu atatea conturi

Lasa un comentariu