dec. 18

Observ ca isi deschid toti site-uri cu filme online, insa multe sunt jalnice. De ceva timp a aparut un site foarte bun, vplay.ro, pe care puteai viziona filme online in HD, gratis, dar acum au pus o limita de timp de 30 de minute la membrii standard. Ca sa scapi de acea limita trebuie sa cumperi premium sau VIP, nu stiu exact cum l-au denumit ei, cert este ca trebuie sa dai niste bani. Ieri am descoperit site-ul serialepenet.ro, este asemanator cu vplay doar ca e gratis, cel putin momentan.
Oare aceste site-uri cu filme online au vreun drept sa hosteze filmele? Sunt legale? Eu zic ca nu sunt tocmai legale, insa de ce nu intervine nimeni daca nu sunt legale?

Etichete:

8 comentarii la “Site-urile de filme se inmultesc ca ciupercile”

 1. Sorinel spune:

  da am vazut si eu ca toti isi fac site de filmeonline….. dar degeaba ca toti pun acelasi embed

 2. Florin spune:

  vplay este foarte bine facut, are toate serialele posibile si merita sa iti cumperi VIP pentru el (eu am primit cadou de la ei vip). Mai sunt insa alte cateva site-uri reusite de acest gen.
  Cat despre legalitate: filmele sunt hostate pe servere externe, deci site-ul nu prea au cum sa-l inchida happy.

 3. A.Razvan spune:

  hmmm vplay.ro hmmm , fain e o platforma ca youtube observ

 4. Cehy spune:

  @Florin: serialepenet.ro e hostat pe un server din Romania.

 5. andrei spune:

  Pai da, in ziua de azi sunt extrem de multe hosturi care iti dau Unlimited pentru cativa dolari pe luna. Ideea e ca siteurile de filme online, pentru mine cel putin, nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. Exista trackere…

 6. Cehy spune:

  @andrei: Hah, de ce nu m-as uita pe net ? Filmele de pe vplay de exemplu au aceeasi calitate ca cele downloadate de pe trackere.

 7. andrei spune:

  Pai, in primul rand, daca apelezi la trackere poti sa iti downloadezi cate episoade vrei pe zi, nu doar doua. In al doilea rand ai viteza mai buna, cel putin la mine sta prea mult sa downloadeze, si am net foarte bun. Plus ca am dubii in ceea ce priveste calitatea.

 8. […] Va spuneam in acest articol despre un site de filme nou, numit serialepenet.“Ieri am descoperit site-ul serialepenet.ro, este asemanator cu vplay doar ca e gratis, cel putin momentan.” Se pare ca aceasta situatie s-a schimbat, acum trebuie sa platesti sa te poti uita la filme, 0.9 euro / luna, insa daca schimbi ip-ul poti vedea filmele fara nicio problema, cel putin momentan.Sunt sigur ca in viitor vor permite doar userilor inregistrati sa vada aceste filme si nu prea va mai fi vreo sansa de “scapare”, sa speram ca apare alt site de acest gen. Trimite si prietenilor: […]

Lasa un comentariu