aug. 07

Ce pui pe primul loc? Firma care a fabricat respectivul produs sau calitatea produsului? Bineinteles, firma si calitatea pot avea o oarecare legatura, dar nu se intampla in orice caz.
In cazul hainelor si a incaltamintei chiar nu ma intereseaza firma deloc, trebuie doar sa-mi placa aspectul si sa fie ok din punct de vedere calitativ.
Dar cand vorbim despre electronice/electrocasnice, parca lucrurile se mai schimba. Aici are si firma un rol important, dar nu decisiv. O firma mai cunoscuta imi inspira mai multa incredere fata de o firma care are sediul pe vapor si singurii muncitori sunt niste marinari plictisiti.
De asemenea, daca am cumparat un produs fabricat de firma X (un sistem audio sa zicem), iar acesta mi-a dat batai de cap si nu s-a ridicat la asteptarile mele, nu ma mai ating de produsele firmei respective, chiar daca fac parte din “clase” diferite.(casti, webcamuri, tastaturi etc).

Etichete:

3 comentarii la “Te uiti la firma cand cumperi un produs?”

  1. Random Lemons spune:

    Nu prea ma uit la firma, decat cum ai spus tu, in cazul produselor mai importante, pe care stiu ca le folosesc des si nu ar merita sa dau bani putin si des, in cazul in care se strica obiectul respectiv. Dar in cazul hainelor nu tin neaparat sa am un brand pe eticheta. Cu atat mai putin sa fie scris pe tricou, bluza, etc. Chiar urasc sa fie scris ceva la vedere.

  2. Scraf spune:

    Depinde de ce cumpar. Daca e vorba de o sticla de apa nu trebuie sa fie cea mai tare firma. Daca e un PC, un sistem audio cum ai zis si tu, prefer firma de top.

  3. Val33ntyn spune:

    La haine nu prea pe cand la electronice cam da.

Lasa un comentariu