aug. 08

Toolbaruri

luni, 8 august 2011, 15:37 Adauga un comentariu

Pe langa faptul ca nu-mi place sa folosesc Internet Explorer, pot spune ca innebunesc cand vad ca lumea foloseste Internet Explorer si mai are si nu stiu cate toolbaruri inutile instalate. Si nu, nu e vina acelor persoane. Nu toti folosesc calculatorul foarte des, deci nu se pricep prea bine sa-l foloseasca, iar atunci cand instaleaza un program, obisnuiesc sa dea next, next, next, fara sa citeasca nimic de pe acolo, si omit sa debifeze chestia cu “instalati toolbarul nostru”, iar din aceasta cauza browserul se umple cu toolbaruri inutile.
Si, bineinteles, nu stiu sa dezactiveze/dezinstaleze aceste toolbaruri, iar din cauza ca le-au instalat involuntar, nici nu le folosesc. Practic, ocupa spatiu degeaba.
Eu daca vad ca cineva foloseste Internet Explorer, cu sau fara toolbaruri, ii instalez alt browser. Daca PC-ul nu e asa ok, ii bag Google Chrome, daca PC-ul e ok, ii bag Mozilla Firefox. Pana acum nu mi s-a intamplat sa vad pe alt browser toolbaruri inutile. Sunt de parere ca, odata ce ti-ai instalat alt browser, esti in stare sa nu-ti mai instalezi toolbaruri aiurea, iar in caz ca le-ai instalat dintr-o greseala, esti in stare sa le dezinstalezi.

Un comentariu la “Toolbaruri”

  1. Orlando spune:

    Acum cateva zile am vazut la cineva in internet explorer, nu stiu cate toolbaruri erau, dar acopereau jumatate din ecran. Eu personal nu folosesc IE, dar chiar si asa nu suport sa stiu ca are vreun toolbar instalat laughing . Ocazional folseam chromium de pe stick, cand mergeam la cineva, ca sa n-am probleme.

Lasa un comentariu