feb. 25

Nimic! Si totusi, multi nu vor sa priceapa asta si continua sa-si ingroape cunoscutii cu tot felul de bunuri, iar uneori valoarea lor este foarte mare. Nu mai bine ar face o fapta buna, ar vinde acele bunuri si ai ajuta pe cineva care chiar are nevoie de bani pentru diferite operatii? Sau ar putea sa ajute diferite fundatii care lupta pentru binele copiilor.
De ce ai baga cateva kilograme de aur intr-un sicriu? Trebuie sa fii constient ca daca faci asta, sigur se vor gasi cativa indivizi care vor incerca sa-l fure de acolo. Al tau oricum nu va mai fi.
Mie mi se pare un gest prostesc, facut doar pentru a arata cat de valoroase sunt rudele mortului si cum isi permit ele sa arunce cu aur in stanga si in dreapta.

Etichete:

6 comentarii la “Ce poate face un mort cu diferite bunuri?”

 1. Un Personaj spune:

  La fel ca la manele, arunca tata cu banii sa se vada ca avem valoare. Cretini!

 2. Auras spune:

  Unii cred in faraoni, zeitati egiptene, insa au gresit taralaughing.

 3. Spiry spune:

  mi se pare o aiureala enorma, unii nu au ce manca dar ei arunca cu bani pe sicriu sa vada lumea cat sunt ei de bogati..aiurea..

 4. Alex spune:

  Sa le tina de cald pe lumea cealanta rolling on the floor

 5. User spune:

  Dar noi de ce nu ingropam mortul fara a chema preotul si implicit fara a indeplini toate sarcinile ce sunt necesare din punct de vedere religios ? Doar nu se va ridica defunctul sa ne multumeasca sau sa ne critice in caz ca nu o facem.
  Asta este cultura lor si nu ar trebui sa spunem ca asa nu e bine ci ar trebui altfel.
  Oricum,sunt unii care profita de acest eveniment nefericit(pierderea unui apropiat) pentru a se fali in vazul tuturor cu prosperitatea materiala de care se bucura,dar nivelul lor intelectual este prea jos pentru a le putea face ceva.

 6. andreyk26 spune:

  ce sa faci,daca nu au ce face cu aurul si vor sa il ingroape,si daca tot sa nimerit sa si moara cineva fac 2 lucruri deodata laughing ingroapa si aurul si mortul laughing .Cat despre donatii si asta este tot un fel de donatie putin mai diferita,se gaseste cineva sa sape 2 metri pentru 1-2 kg de aur rolling on the floor

Lasa un comentariu