mart. 09

Kony 2012

vineri, 9 martie 2012, 21:05 Adauga un comentariu

Cu ceva vreme in urma, m-am uitat la Machine Gun Preacher, un film care ne prezinta viata lui Sam Childers, rolul principal fiind interpretat de Gerard Butler. El si-a schimbat viata radical si s-a hotarat sa ajute copiii din estul Africii. Acei copii erau terorizati, rapiti si obligati de rebeli sa lupte alaturi de ei. In acest film am aflat pentru prima data de Kony si de LRA si pot spune ca nu sunt de acord cu ce se intampla acolo. Practic acei copii nu-s liberi, n-au dreptul la o viata normala, asa cum, din fericire, majoritatea copiilor din lumea intreaga au. Din pacate, nu putem alege cand si unde vrem sa ajungem pe lume.
Mai jos aveti trailerul:

Coincidenta sau nu, acum trei zile a fost uploadat un video pe YouTube care are aceeasi tema. Are deja peste 56 de milioane de vizualizari. Oamenii au inceput sa urce clipuri pe YouTube prin intermediul carora vor sa ne transmita ca aceasta campanie, “Kony 2012”, este de fapt un pretext al americanilor pentru a-i fura si Ugandei petrolul. Oricare ar fi adevarul, cert este ca acest Kony trebuie oprit.

Etichete:

6 comentarii la “Kony 2012”

 1. Spiry spune:

  trailer-ul mi se pare destul de bun si cred ca si filmul e de nota 10 ,merita vazut, cu prima ocazie o sa il vizionez

 2. Cristi spune:

  Koni asta ar putea fi un pretext periculos pe viitor. Asa americanii pot stabili oricand ca un anumit om trebuie lichidat si sa isi permite prin diferite campanii sa trimita trupe pentru asta.

  Nu stiu ce sa zic…

 3. Keutron spune:

  Incarcati sa va documentati inainte sa va pronuntati. Si asa e plin feisbuc-ul de tolomaci ce dau like si sustin aceasta minciuna.

 4. Mariana spune:

  pana sa vad filmul nu auzisem de Kony. Sunt niste barbari nenorociti.

 5. Alex spune:

  Arata bine cam toate filmele cu Gerard Butler is faine big grin

 6. Bogdan spune:

  Un film de nota 10 cu felicitari!

Lasa un comentariu