feb. 26


Tot mai multe erori de arbitraj influenteaza meciurile de fotbal. Cel mai recent exemplu ar fi Milan – Juventus, meci in care arbitrii le-au anulat un gol perfect valabil milanezilor.
Ar fi bine sa fie introdusa aceasta tehnologie pentru ca n-ar mai exista atatea goluri anulate pe nedrept. Dupa cum se poate observa, in tenis chiar isi face treaba.
Dar se pare ca UEFA nu prea este de acord cu introducerea acestor camere video, insa nu-mi pot da seama de ce. Oare sa aiba legatura cu mafia pariurilor? Daca s-ar introduce tot felul de camere video, meciurile n-ar mai putea fi aranjate, arbitrii avand doar o contributie mica in luarea deciziilor.

Etichete:

8 comentarii la “De ce nu vrea UEFA sa introduca Hawk-Eye?”

 1. Un Personaj spune:

  M`ai omorat cu mafia pariurilor in ultima vremelaughing .Oricum idee e foarte bine integrata in articol, sigur e o labareala la mijloc, altfel nu vad de ce nu s`ar pune in practica.

 2. Alex spune:

  Mda ar fi o solutie da nu le-ar conveni tuturor big grin

 3. Spiry spune:

  daca toate ar fi bune si frumoase ar pune 100 de camera insa toata lumea stie ca e ceva putred la mijloc, unele meciuri sunt chiar aiurea rauhappy

 4. ghinionist spune:

  De ce trebuie sa bagam toata tehnologia in in fotbal?5 arbitri … 100.000 de camere … de ce ?Nu a fost frumos fotbalul acum 20 de ani, atunci nu se faceau greseli?Eu zic ca e mai bine asa, sa aiba motive sa se certe, la goluri dubioase laughing

 5. Marinela spune:

  Va dati seama cate blaturi ar disparea peste noapte??

 6. S. Stefan spune:

  “Dar se pare ca UEFA nu prea este de acord cu introducerea acestor camere video, insa nu-mi pot da seama de ce. Oare sa aiba legatura cu mafia pariurilor? Daca s-ar introduce tot felul de camere video, meciurile n-ar mai putea fi aranjate, arbitrii avand doar o contributie mica in luarea deciziilor.”

  Sunt de acord ca la fazele foarte dificile decizia arbitrului sa fie luata dupa consultarea unui grup de arbitri care sa urmareasca meciul la tv si sa spuna la fazele limita daca este gol sau nu. Dar la restul fazelor nu ar avea sens pentru ca s-ar pierde din farmecul jocului. Oricum in iunie se vor relua discutiile la nivelul forumurilor Uefa pentru introducerea acestor camere. Sa speram ca se vor lua decizi corecte in acest sens.

 7. Emi spune:

  Haha, crezi ca astia de la UEFA nu ascund ceva putred la mijloc ? happy

 8. Andi spune:

  Daca UEFA ar accepta asta, nici n-ar mai fi nevoie de aribtru pe teren. laughing

Lasa un comentariu