nov. 22

Dupa parerea mea, femeile conduc mai prudent, dar nu mai bine. Femeile in situatiile critice se blocheaza, pe cand barbatii imediat gasesc o solutie. O femeie cand urca in masina, isi pune centura, verifica daca oglinzile sunt fixate cum trebuie, se asigura 2 minute pana sa iasa din parcare apoi pleaca fericita. Un barbat sare peste acesti pasi si prefera sa iasa cat mai repede din parcare. Abia dupa ce e in linie dreapta se gandeste sa-si puna centura, in multe cazuri ramane doar cu ganditul. Multe femei conduc cu ambele maini pe volan, in schimb, aproape toti barbatii folosesc doar o mana pentru a manevra volanul. De asemenea, femeile gasesc un loc de parcare mult mai greu, chiar daca sunt multe locuri de parcare disponibile, ele trebuie sa aiba minim doua locuri libere ca sa nu atinga alta masina.
Asta e parerea mea, asa vad eu femeile la volan, asta nu inseamna ca toate femeile conduc asa, sunt si femei care conduc perfect sau barbati care conduc foarte prost. Acum, va dau o tema, credeti ca masina din urmatorul filmulet e condusa de un barbat sau de o femeie?


Eu cred ca e condusa de… o femeie!

 

8 comentarii la “Conduc femeile mai bine decat barbatii?”

 1. Haotik spune:

  Nu ma asteptam la atata hotarare din partea soferului. Ai link in status de la mine.

 2. cehy spune:

  @Haotik: Totusi, nu mi-ai raspuns la intrebare, e femeie sau barbat ? big grin

 3. rbt spune:

  Din 5 “almost accident”-uri 4 erau cauzate de femei, si 1 de mine.

 4. stely spune:

  Ce sa zic.. interesant articolul dar sincer iti spun ca sunt femei care conduc mult mai bne ca barbatii…

 5. cehy spune:

  @stely: Am si scris, citez : “asta nu inseamna ca toate femeile conduc asa, sunt si femei care conduc perfect sau barbati care conduc foarte prost”

 6. andrei spune:

  Eu zic ca e femeie. Singura persoana din lume care ar mai fi putut face asa ceva sunt eu si stiu sigur ca nu mi s-a intamplat mie tongue

 7. prince spune:

  Acest lucru nu înseamna ca fiecare femeie conduce in genul asta, femeile conduc mai precaut si asta e de bine.

 8. Damy spune:

  Conduc ele prudent .. dar ii incurca pe ceilalti participanti la trafic oh go on

Lasa un comentariu